Tätä peliä voidaan pelata: Betway Casino

Aivan kuten nimi ehdottavat, Vegas Single Deck Blackjack pelataan vain yksi korttipakalla. Single Deck Blackjack tekee laskelmia helpompaa ja edullisempaa pelaajia. Se on suosittu peli taitoa että tuuria välillä pelaajalle ja jakajalle. Sen tavoitteena on, että pelaaja saavuttaa käsi, joka on yhteensä lähempänä 21 kuin jakaja ylittämättä 21.

Jakaja tarkistaa kätensä ja blackjack, joka on ässä ja kortti, jonka arvo on 10. Pelaaja häviää jos jakajalla on blackjack. Kuitenkin, jos pelaaja voittaa kanssa blackjack, pelaaja maksetaan kertoimella 3:2 alkuperäisen vedon. Peli tarjoaa aloittelijoille tähän peliin Auto-Play, joka käyttää sisäänrakennettu strategia kaavio auttaa kokemattomia pelaajia päättämään niiden siirtoa. Se on hyvä tapa opetella peli ja hieno työkalu asiantuntija jatkaa honing taitojaan.

    Vegas Single Deck Blackjack Special Rules

  • Halkaisuun sääntöjä, kaikki kädet voidaan jakaa vain kerran. Aces voidaan jakaa, mutta jokainen käsi saa vain yhden lisäkortin. Jos ylimääräinen kortti, joka vedetään päälle niin sanottu split ässä on arvo 10, niin että käsi lasketaan 21 sijaan blackjack.
  • Kaksinkertaistamiseksi alas, se on sallittua vain kädet jotka on arvostettu 9-11. Ei ole kaksinkertainen jaon jälkeen.
  • Tuplaaminen maksaa pelaajalle yhden kerran alkupanos. Vakuutus voi ostaa yhdellä kertaa alkupanos, joka on asiassa jakaja näyttää ässän.
  • Yksikerroksinen blackjack ei tule mitään vaihtoehtoa antautua.