Blackjack Julkkikset

Four Horsemen Aberdeen

Vuonna 1950, ennen kynnyksellä nykyaikaisten tietokoneiden neljä Yhdysvaltain armeijan varusmiesten kehitetty ensimmäinen laajalti tunnettu täydellinen ja optimaalinen perus strategia blackjack. Heidän strategia osoitti miten blackjack pelaaja tulisi toimia jokaisessa tilanteessa, ja on käytetty pohjana nykypäivän kehittyneempiä strategioita, kuten strategioita, joissa korttien laskemisesta.
Neljä armeija palvelu miehille, Roger Baldwin, Wilbert Cantey, Herbert Maiselin ja James McDermott, oli asemissa Aberdeen Proving Ground Marylandissa, jossa he käyttivät yksinkertaista desk laskin selvittää matematiikan takana blackjack.

MIT Blackjack Team

MIT Blackjack Team koostui opiskelijoiden ja alumnien MIT, Harvard Business School, Harvard University ja muiden johtavien korkeakoulujen Yhdysvalloissa. Joukkue oli aktiivinen lopusta 1970-luvun läpi alussa 21. vuosisadan, jossa tarkka jäsenen kokoonpano vaihtelee vuosien varrella. MIT Blackjack Team käyttää kehittyneempiä strategioita, kuten korttien laskeminen, menestyksellisesti pelata blackjack kasinoissa.

MIT Blackjack Team sai valtavirran huomiota kun bestseller kirjan "Bringing Down the House" by Ben Mezrich julkaistiin vuonna 2003. Viisi vuotta myöhemmin, kirja muuttui elokuva "21" pääosissa Kevin Spacey, Kate Bosworth ja Laurence Fishburne.

Eleanore Dumont / Madame viikset

Vuonna 1854 Eleanore Dumont vuokrata paikka Broad Street in Nevada City, Kalifornia ja alkoi tarjota peliä "Vigt-et-Un" (ranskalainen nimi 21). Uransa pelaaminen kesti lähes 30 vuotta ja hänestä tuli yksi legendaarinen naisten Wild West. 1800-luvun puolivälissä, Nevadassa oli keskellä kultakuume ja maasta kotoisin ollutta kaivosmiestä alueelle kerääntyi pelaamaan Dumont luona. Lopetettuaan hän peli yöksi, hän – uskollisena hänen ranskalainen Origins – korkata samppanjapullon ja hoitoon häviäjiä. Monet kaivostyöläisten väitti, että he mieluummin menettää kaunis ja ystävällinen Madame kuin voittaa joku muu.